Ons Bedrijf

Bedrijfsprofiel

Ons bedrijf bestaat uit de teelt van rode bessen en frambozen. Ruim tien jaar geleden zijn we in Kesteren begonnen met de teelt van Rovada (latere rode bes). In 2016/2017 is dit uitgebreid met onze nieuwe (hoofd)locatie in Echteld. Hier telen we eveneens Rovada en daarnaast Junifer (vroege rode bes) en de zomerframboos Tulameen.

In de zomermaanden worden de bessen en frambozen geoogst. Dit doen we voornamelijk met hulp van zo’n 60 schoolverlaters en scholieren, maar ook bijvoorbeeld (huis)vrouwen en gepensioneerden kunnen bij ons terecht.

De frambozen en vroege rode bessen worden direct afgezet via Fruitmasters veiling.
De latere rode bessen worden na de oogst ingekoeld en deze worden later in het jaar binnen ons bedrijf gesorteerd en vervolgens geveild via Fruitmasters Veiling in Geldermalsen. Dit gebeurt in de maanden september t/m april. Het sorteerwerk wordt gedaan met hulp van enkele parttimers en zaterdaghulpen.

V A C A T U R E

Wij zijn nog op zoek naar sorteerders die ons gezellige (vrouwen)team willen versterken op de dinsdag en donderdag. Zo wenselijk aan te passen aan schooltijden en vakanties van eventuele schoolgaande kinderen. Extra uren mogelijk in overleg.
We bieden je een aantrekkelijk loon en een vaste arbeidsovereenkomst waar we flexibel mee om kunnen gaan.

Het sorteren van de rode bessen gebeurt met de hand waarbij de nadruk ligt op de presentatie, oftewel een zo mooi mogelijk eindproduct.
Pas jij binnen ons (christelijk) fruitbedrijf en heb je interesse? Neem contact op via 06 43940936 of kom vrijblijvend een keer kijken om een betere indruk te krijgen van onze manier van werken.

Teelt

Snoeien, bemesten, bestuiven, beschermen. Hieraan besteden wij onze uiterste zorg met als einddoel een prachtige en heerlijke vrucht.

Oogst

Ons fruit wordt volledig met de hand geoogst, waarbij voorzichtigheid een belangrijke rol speelt.

Afzet

Wij zijn lid van Coöperatie Koninklijke Fruitmasters Group. De afzet van ons product gaat dan ook via Fruitmasters.