Seizoenswerk

Seizoenswerk

In de zomermaanden, van half juni t/m augustus, vindt bij ons de oogst plaats van de frambozen en rode bessen. Ongeveer half juni starten we met de frambozenpluk en de pluk van vroege bessen. Dit duurt zo’n vier à vijf weken. Een ideale mogelijkheid voor schoolverlaters om vrijwel direct na het examen aan de slag te kunnen!
Daarnaast is het ook interessant voor bijvoorbeeld gepensioneerden of (huis)moeders die tijd en zin hebben om enkele weken wat extra werk te doen in de buitenlucht.

Met de latere rode bes (Rovada) starten we doorgaans eind juli/ begin augustus en deze pluk duurt ongeveer drie weken. Dit valt altijd in de zomervakantie en daarom wordt deze pluk veelal met hulp van scholieren gedaan. Vanaf 13 jaar kun je bij ons terecht.

In het reglement staat beschreven wat je van ons kunt verwachten en wat wij van jou verwachten als je bij ons komt werken. Bij inschrijving vragen we je akkoord te gaan met deze regels.
Via het inschrijfformulier kun je je aanmelden als fruitplukker. Na het versturen van het formulier ontvang je binnen enkele dagen een bevestiging van ons en verdere informatie.

De week voordat je  daadwerkelijk bij ons begint, nemen we telefonisch contact met je op en hoor je waar- en wanneer je verwacht wordt.

Schrijf je in

Lijkt het jou ook leuk om vakantiewerk te doen in de buitenlucht samen met je leeftijdsgenoten? Meld je dan hier aan!